© 2011 JesseT. All rights reserved. Hollywood

Before BuildEvent

Before BuildEvent


Olemme porukalla päässeet Anaheimiin ja Buildin alkamiseen on muutama päivä, joten lähdimme porukalla hiukan katselemaan mitä kaikkea Los Angelesissa on tarjottavana. Wallasvaaran Jukka oli vuokrannut auton, niin päätimme lähteä katsomaan Outlet -kauppoja, Hollywoodia ja muita paikkoja mitä Losissa kannattaa nähdä.

Citadel Drivella oli iso Outlet paikka, missä pyörisimme ja shoppailimme kokopäivän. Aloitimme päivän tietenkin All american breakfast paikasta eli Rubysta. Aamupala koostui kahdesta kanamunasta, paahtoleivästä, kinkusta, pekonista, paistetuista perunaista ja pyttipannutyyppisesta sekoituksesta. Tämä kaikki vain 1200 kilokaloria ja 8 dollarin hintaan. C’moon.. pakkohan sitä oli kokeilla.

Shoppailupaikkana se oli mahtava. Merkkituotteita sai puolet halvemmalla kuin Suomesta ja palvelu oli todella ystävällistä. Muutenkin tuntuu, että Amerikassa saa joka puolelta todella hyvää palvelua.

Myöhemmin löysimme sen nimisen paikan kuin Ross Dress for Less, joka näytti aluksi ihan tarjoustalolta, mutta kun alkoi katsomaan tuotemerkkejä niin siellä myytiin merkkituotteita kuten esim. Calvin Klein ja Hillfigeriä. Ja vielä aivan mielettömän halpaan hintaan! Tuli hiukan törsättyä näihin outletteihin ja rossstoreihin… mut hei, jonkun täytyy nostaa Amerikan taloutta eli autettiin samalla koko maailman taloutta ;D

Hollywood
Sehän on nyt selvää, että ihmiset asettavat todella suuret odotukset Hollywoodille ja niin teimme mekin. Elokuvien inspiroimana halusimme kokea millainen on se suuri ja upea Hollywood. Ongelma tietenkin oli, että paikka ei ihan ollutkaan niin glamour kuin sen kuvittelimme. Siellä oli se yksi iso bulevardi joka oli todella upea ja siellä oli paljon hienoja katuesiintyjiä. Siellä pääsi tuntemaan hiukan sitä Hollywoodin taikaa.

Ja jos kerran ollaan Hollywoodissa, niin täytyyhän se legendaarinen kyltti käydä katsomassa. Löysimmekin mahtavan paikan mistä pystyy näkemään kyltin ja koko kaupungin. Olihan se kyllä aika siistiä nähdä paikan päällä sen minkä niin monesta elokuvasta on nähnyt.

Vaikka Hollywood ei nyt ihan ollut niin hieno ja upea kun sen luuli olevan, niin on se silti kokemisen arvoinen paikka. Hyvällä tuurilla saattaa joku julkkis tulla vastaan, tosin me ei nähty ketään.

Back in Anaheim
Jukka joutui palauttamaan vuokra-autonsa, niin ajattelimme Samulin ja Villen kanssa, että kun Jukka joutuu menemään kaiken näköisiin Microsoftin tilaisuuksiin (joihin meillä ei ollut asiaa), niin mitäs me sitten tekisimme. No vastaus oli selvä.. Vuokraamme tietenkin Mustangin!!

Nyt kun meillä oli kunnon auto, niin täytyyhän meidän mennä käymään Venice beachille, Malibussa, Beverly Hillsissä, Los Angelesissa.. Ja ylläri, että Ville pakotti meidät uudelleen syömään Rubyssa… vois kyl jättää seuraavan kerran väliin.

Beverly Hills ja Malibu oli kyllä aikas siistejä mestoja, et kyl jonku kesämökin vois sielt hommata jossain vaiheessa.

Kyllä kelpas mennä Mustangin kanssa maailmalla ja nyt seuraavaksi tulee Build ja Windows 8 !!!

AWESOME!!!